Airport Parking Service - Maastricht

My Buddy Ride

Tijdelijk Niet Beschikbaar

 Onze leukste parkeervariant!

 'My Buddy Ride' is bedoeld voor reizigers vanaf vliegveld MAA, die in de directe omgeving in een straal niet groter dan 25 km rondom het vliegveld wonen.

 

 

Uitgangspunt is het feit dat u niet alleen vliegt, maar dat er mede-reizigers zijn die gebruik maken van onze 'Parkeren bij Privé'-service. Deze klanten worden door ons systeem automatisch gekoppeld aan reizigers uit het verzorgingsgebied van 'My Buddy Ride'

 

Op basis van het carpool-idee wordt geprobeerd een "match" te maken en wanneer dit lukt wordt u door deze mensen, via een tussenstop bij u thuis, opgehaald en naar het APS-parkeerpunt gebracht.
Hier rekent u af met uw 'vlucht'-genoten op basis van de meegereisde kilometers (€ 0,50 per km) en reist u gezamenlijk af in de auto van de APS-medewerker naar vliegveld MAA.
De terugreis wordt op dezelfde manier geregeld, waarbij APS garandeert dat u altijd op uw opgegeven adres wordt afgezet.
 
Het APS-reserveringssysteem bepaalt of u in aanmerking komt voor deze parkeervariant, maar uiteindelijk beslist uw "Buddy" of u kunt meereizen.
 
APS garandeert bij betaling van de reserveringskosten ten bedrage van € 10,00 dat u correct en op tijd op de luchthaven arriveert en ook weer naar huis gereden wordt.
 
----------------------------------------------------------------------
 

 

 

--------------------------------------------------------------------- 

 

              Betaal uw reserveringskosten voor 'My                       Buddy Ride' met ®PayPal:

Airport Parking Service Maastricht

 

 

  

Protected by Copyscape Original Content Checker

Top